PARTNERS OCH SEVÄRDHETER I ED

I Dals-Ed slipper du stress och bilköer. Här har vi tid och kraft att bry oss om varandra. Det präglar också vårt näringsliv. Företag, köpmän, kommun och myndigheter samverkar för att hitta så bra lösningar som möjligt.
Dals-Ed är en del av ekolandskapet Dalsland. Vi erbjuder en miljö med ren luft, rent vatten och rena marker.
» Till hemsidan

Hotell Dalsland
Centralt men rofyllt finner du Hotell Dalsland. Här finns 72 välutrustade hotellägenheter, alla med bad/dusch och solaltan. Tillgång till inomhus parkering, relaxavdelning med SPA-behandlingar, unikt solrum, strandbar och simbassäng. Ypperlig till konferenser.
» Till hemsidan


Gröne Backe Camping
Natursköna Gröne Backe Camping är belägen i utkanten av samhället Ed, en av västsveriges äldsta och mest kända turistorter. Gröne Backe är mycket omtyckt och har med tiden blivit en mötesplats för campare från hela Europa. Hit kommer man bl.a. för att uppleva den spännande och sällsynt vackra natur som präglar området.
» Till hemsidan


Vandrarhemmet Daggdroppen
Mysigt vandrarhem i en gammal prästgård från 1700-talet. Vandrarhemsverksamhet med tillgång till självhushåll under juni - juli och augusti. Möjlighet att köpa frukost finns. Resten av året bedrivs verksamheten som Bed and Breakfast. Välkommen till natursköna Dals-Ed
» Till hemsidan


Dalslandsresor
Hjälper dig med allt, från att boka en kanot till en färdig paketresa, och arrangerar naturligtvis alla delar i din konferens, gruppresa eller bussarrangemang.
Dalslandsresor har resegaranti hos Kammarkollegiet.

» Till hemsidan

+46 72 166 29 15

Högankas 2 Dals Ed